top of page

Trencant les barreres del temps i de l'espai: L'Orquestra de Cambra de Vallvidrera crea màgia amb el seu concert d'Any Nou

L'Orquestra de Cambra de Vallvidrera va encendre l'esperit festiu amb dos concerts inoblidables al desembre del 2023 i al gener del 2024, transportant l'audiència a un viatge musical extraordinari. El Centre Cívic de Vallvidrera va ser el lloc de trobada per al primer concert, mentre que el majestuós Teatre de Sarrià va acollir la segona actuació.


Sergi Boqué, director de l'orquestra
Director de la OCV

El repertori, especialment seleccionat per celebrar l'Any Nou, va oferir una experiència sensorial única.

Des de la vivacitat de la "Marxa Radetzky" fins a la melodia evocadora de "El Llac dels Cignes", l'orquestra va captivar els oients amb un ventall d'obres clàssiques que van transmetre emocions i despertar la imaginació. L'obra "La rosa", composada per Oscar Vilaprinyó, concertino de l'orquestra, va ser una peça destacada del repertori del concert d'Any Nou de l'Orquestra de Cambra de Vallvidrera. Aquesta obra va enriquir l'experiència musical amb la seva bellesa i expressivitat, captivant l'audiència amb la seva melodia emotiva i evocadora.


Amb un total de 350 espectadors entre els dos concerts, l'orquestra va crear una atmosfera màgica i acollidora. La posada en escena va ser espectacular, amb un narrador que guiava l'audiència a través del significat profund de les obres interpretades. A més, dues ballarines van donar vida al "Llac dels Cignes", transportant a tots els espectadors a les aigües misterioses i encantades d'aquest clàssic ballet.


concert any nou teatre de sarrià
Concert d'any nou al teatre de Sarrià

L'èxit d'aquests concerts va ser ressonant i es va reflectir en un article publicat pel diari El Jardí. Aquesta exposició mediàtica va donar reconeixement a l'excel·lència artística de l'orquestra i va destacar la seva capacitat de crear experiències musicals enriquidores i emotives per a tots els públics.


En resum, els concerts de l'Orquestra de Cambra de Vallvidrera van ser una celebració de la música i la cultura, una oportunitat per connectar amb l'art i amb els altres en un entorn d'inspiració i bellesa.

18 views
bottom of page