top of page

La brillant estrena de l'orquestra: una combinació perfecta de Vivaldi i Mozart

La música és un pont cap a l'ànima, una experiència que uneix emocions i records en un mosaic inoblidable. En aquest sentit, l'Orquestra de Cambra de Vallvidrera ha deixat una empremta indiscutible amb els seus dos primers concerts, celebrats amb èxit i emoció el juny i setembre del 2023.


4 stations Vivaldi Eine kleine Nachtmusik Mozart

El mercat de Vallvidrera es va convertir en el teló de fons perfecte per al primer concert de l'orquestra, celebrat al juny del 2023. Sota un cel encalmat però carregat d'emoció, l'orquestra va interpretar les majestuoses "4 estacions" de Vivaldi i l'elegant "Eine kleine Nachtmusik" de Mozart. L'escenari improvisat al cor del mercat va acollir a més de 200 persones, transformant aquest espai habitualment tranquil en una festa de notes i harmonies que ressonaven pels carrers.


Però l'aventura musical de l'orquestra no es va aturar aquí. El setembre del mateix any, l'església de Vallvidrera va obrir les seves portes per acollir un altre concert memorables. En aquesta ocasió, els sons reverberaven pels murs antics, omplint l'espai sagrat amb la passió i la delicadesa de la música clàssica. Malgrat ser un entorn més íntim, l'impacte va ser igualment impressionant, amb 120 persones rendides davant la virtuositat dels músics.


Aquests dos concerts van marcar el debut triomfal de l'orquestra, consolidant-la com una referència musical a Vallvidrera i més enllà. L'entusiasme dels músics es reflectia en cada nota, transportant l'audiència a través d'un viatge emocional que va despertar passions i va crear records inoblidables.


Així, amb la seva excel·lència artística i la seva capacitat de connectar amb el públic, l'Orquestra de Cambra de Vallvidrera s'ha guanyat un lloc privilegiat en el cor dels amants de la música de la regió. Els seus concerts no només són una celebració de la bellesa musical, sinó també una oportunitat per compartir emocions i crear vincles que perduraran en el temps.

13 views
bottom of page