top of page

La Unió de la Coral del Bosc i l'Orquestra de Vallvidrera interpretarant el Requiem de Mozart i el Messies de Handel

Aquest proper any, prepareu-vos per a una experiència musical que trascendirà les vostres expectatives! L'Orquestra de Cambra de Vallvidrera i la Coral del Bosc s'uneixen en una jornada inoblidable de música clàssica, amb quatre concerts que prometen emocions intenses i moments màgics.


El juny del 2024, les antigues parets de les esglésies de Sarrià, Bonanova, Sant Cugat i Valldoreix vibraran amb els sons majestuosos del Messies de Handel i el Requiem de Mozart, fins a arribar a la commovedora Lacrimosa. Aquest repertori exquisit és una oportunitat única per aprofundir en la grandesa de la música clàssica i connectar amb les emocions més profundes.


L'objectiu d'aquests concerts va més enllà de l'entreteniment; és una missió de divulgació musical, una invitació a tots els amants de la música a participar en una experiència enriquidora. Volem portar la música a tantes persones com sigui possible, obrint les portes de les esglésies per acollir a una audiència àvida de bellesa i inspiració.


Aquests concerts seran una mostra del talent i la passió dels membres de la Coral del Bosc i l'Orquestra de Cambra de Vallvidrera. Més de 50 persones compartiran l'escenari, creant una sinergia única que ens transportarà a un altre món.


Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquest viatge musical. No només serà una experiència inoblidable, sinó també una oportunitat per compartir la màgia de la música amb tots els qui ens envolten. No deixeu passar aquesta ocasió única de ser part d'un concert que restarà gravat en la memòria per sempre. Us esperem a les esglésies de Sarrià, Bonanova, Sant Cugat i Valldoreix el proper juny i setembre del 2024.

70 views
bottom of page